Om Tankenavigation

Daniel


Jag heter Daniel Engström och har jobbat med samtalsbehandling och förändringsarbete sedan mitten av 90-talet.

Främst har jag arbetat inom socialtjänster och där haft både individuella samtalsbehandlingar och gruppbehandlingar.


Jag är utbildad inom, och har arbetat med KBT, CRA, MI, återfallsprevention, eftervårdssamtal, parsamtal, ångest och stresshantering, sociala fobier och personer med komplexa vårdbehov  (missbruk och psykiskt funktionshinder/diagnos).

 

Mitt förhållningssätt till de jag möter är Mi (Motivational intervewing) och KBT kognitiv beteendeterapi. Jag är också utbildad inom beroendelära och missbruk, vilket jag jobbat mycket med.

 

För mig är det viktigt att noggrant kartlägga var du/ni befinner sig och göra upp en handlingsplan och en målsättning för samtalen.

Jag ser det som min uppgift att motivera, entusiasmera och ge redskap och strategier som leder till en positiv förändring.


Din/er uppgift är att vara öppen, nyfiken och villig att försöka se på sig själv lite utifrån.

Jag tycker inte att en samtalsbehandling ska vara längre än absolut nödvändigt. Det är viktigt att använda sina egna redskap så fort man kan.

 

Om du går hos mig får du ett vänligt bemötande en seriös bedömning av vad jag kan hjälpa dig med. Jag tar inte på mig uppdrag som övergår min förmåga.

Jag vill att du ska känna dig bekväm och trygg hos mig. Det ska vara högt i tak och gärna lite lättsamt emellanåt.Daniel Engström 

         

     Tankenavigation Samtalsterapi   

Tankenavigation Samtalsterapi

www.tankenavigation.se © 2018 • 0731-416990 • daniel.engstrom@tankenavigation.se

Bäckfallsvägen 16 Ingarö

Den här hemsidan använder cookies för att analysera trafik och mäta effektiviteten av kampanjer. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera